نماینده مردم اراک، کمیجان و خنداب در مجلس با انتقاد از برخی سیاست‌های اقتصادی و تصمیمات ناهماهنگ که به افزایش فشار معیشتی بر مردم منجر شده، گفت: به شدت با تصمیماتی که به گران‌سازی و ایجاد نارضایتی عمومی می‌انجامد، مخالف هستم.

تصمیمات ناهماهنگ به افزایش فشار معیشتی بر مردم منجر شده است

به گزارش خانه ملت، نادرقلی ابراهیمی، نماینده مردم اراک، کمیجان و خنداب در مجلس شورای اسلامی، در نشستی صمیمی با فعالان فرهنگی، اجتماعی و رسانه‌ای شهرستان کمیجان، به تشریح اولویت‌های کاری و پاسخ به دغدغه‌های مطرح‌شده پرداخت.

وی در ابتدا با قدردانی از حضور اصحاب فرهنگ و رسانه، بر نقش محوری آنان در انعکاس صحیح مشکلات و مطالبات مردم تأکید کرد و گفت: ما در مجلس، پیگیر قوی مطالبات منطقه‌ای هستیم و وظیفه داریم شرایطی را فراهم کنیم که آرامش و امید به آینده در جامعه تقویت شود.

نماینده مردم اراک در مجلس شورای اسلامی در بخشی از سخنان خود به موضوع امنیت غذایی و چالش‌های پیش روی کشاورزان و دامداران اشاره کرد و گفت: با پیگیری‌های مستمر، موفق شدیم برای استان مرکزی و به ویژه شهرستان های اراک، کمیجان و خنداب سهمیه مخصوص نهاده دامی اضافه بر سهمیه عادی تأمین کنیم تا بخشی از دغدغه تولیدکنندگان مرتفع شود.

ابراهیمی با انتقاد از برخی سیاست‌های اقتصادی و تصمیمات ناهماهنگ که به افزایش فشار معیشتی بر مردم منجر شده، افزود: به شدت با تصمیماتی که به گران‌سازی و ایجاد نارضایتی عمومی می‌انجامد، مخالفم و در صحن مجلس و کمیسیون‌ها این موارد را به‌صورت مستمر پیگیری می‌کنم.

وی در ادامه به موضوعات زیرساختی شهرستان پرداخت و از پیگیری پروژه‌های مهمی مانند جاده  (آهنگران – ساروق – کمیجان – میلاجرد – خنداب و شبکه فاضلاب شهر کمیجان خبر داد و تأکید کرد که این طرح‌ها در دستور کار جدی وزارتخانه‌ های مربوطه ۳رار گرفته و پیگیری می شود.

ابراهیمی با اشاره به ظرفیت‌های فرهنگی و تاریخی شهرستان، خواستار توجه بیشتر به حوزه فرهنگ و حمایت از مشاغل خانگی و خلاق شد و گفت: برای توسعه متوازن، باید به بخش فرهنگ و اقتصاد خلاق به عنوان یک مزیت جدی نگریست./

پایان پیام

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha